Nagelsalon Miracle nails Den Helder
               Kapotte nagels, zwakke nagels, nagelbijter, Verzorging of mooie nagels?

De nagelstyliste is er om je te helpen.

Nagelsalon Miracle nails  Den Helder is al vanaf 2009 een begrip als het gaat om service geven aan uw handen. Gediplomeerd en gecertificeerd met producten binnen de EU gekeurde merken.Kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiënisch, vakkundig en vol gastvrijheid dat is voor mij vanzelfsprekend. Werkzaam in Den Helder en service gebieden heerhugowaard, schagen en Alkmaar

Door een zeer goede samenwerking met één van mijn leveranciers, kan ik diensten en producten aanbieden die een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben.
Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen, te adviseren en te behandelen. Waar ik de tijd en aandacht aan u besteed en dat waarderen mijn klanten in mijn vak.
Voor diverse behandelingen en adviezen kunt u bij mij terecht. Ik ben altijd opzoek naar de laatste mode trends voor de nagels en zijn de producten in mijn salon variërend tot de laatste trends.

 De salon zet zich in om kwaliteit te leveren voor een goedkope prijs. Het zetten van kunstnagels is een luxe uitgave en daar ben ik mij zeer van bewust, doorr mijn salon aan huis zit gevestigd en geen bedrijfspand bezit zijn de kosten vele malen lager en daar heeft u weer een voordeel aan.

Ik ben de oprichter van een Facebook groep die voor de Nagelstylistes zijn gemaakt om hun kennis te delen, wat begon als voor mijn eigen om kennis te delen  en hulp te vragen is deze na een aantal jaren opgelopen tot meer dan 18,000 leden. Inmiddels ben ik een mastercoach en help ik de stylistes door hun cursus en hun problemen op het gebied van nagelstyling.

Zelf heb ik in 2009 mijn opleiding allround nagelstyliste afgerond en bestaat de salon al 13 jaar, veel handen zijn u al voorbij gegaan. Op de afgelopen 13 jaar kijk in nog elke dag vol trots naar, en elke dag is iedere klant weer anders in hun gewilde creaties, geen een dag is saai te noemen, het is een leuk fijn en boven al heerlijk beroep.  In de afgelopen jaren heb ik mij verder laten opleiden en heb ik inmiddels mijn Nagelstudio salon Manegement papieren in bezit.

De Workshop Zet zelf Gellak op een versterkte basis is in April 2023

Je leer een verstevigde basis aan te leggen nog voor de gellak geplaatst word, Vaak blijft gellak niet zitten wat je ook doet, met deze cursus leer ik je hoe het wel vast blijft zitten. De Workshop is bedoelt voor het leren zetten bij je zelf, indien je bij anderen wilt zetten die je je anatomie in bezit te hebben.  Voor meer informatie, prijzen en datums kun je contact op nemen via het formulier. De workshops worden 1 op 1 gegeven duur is 1 dag enige kennis is een pre. u kunt enkel met de producten van de salon werken, andere producten in de salon meenemen is niet gewenst. u kunt na de workshop met uw eigen producten thuis verder.